Auto-Suni Liikuttava kumppani
Liikuttava Kumppani - Yli 114 vuotta kasvavaa perheyrittäjyyttä

Etelä-Karjalan ensimmäinen autokauppa

Kasvava perheyritys Auto-Suni Oy on johtava autoliike alueellaan ja osa vuonna 1905 perustettua Suni-konsernia. Suni aloitti Etelä-Karjalan ensimmäisen autokaupan jo vuonna 1927 Studebaker-merkillä ja nykyään Auto-Sunin toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa ja Kouvolassa.

Auto-Suni edustaa uusissa autoissa viittä huippumerkkiä: Mercedes-Benz, Škoda, Hyundai, Citroën ja Honda. Auto-Suni on myös näiden merkkien valtuutettu merkkihuolto. Vuosittain myymme lähes 4 000 autoa ja joka neljäs uusi auto toimialueellamme on myymämme. Huoltotapahtumia on vuosittain noin 30 000. Käytössämme on sertifioitu Lloydsin laatujärjestelmä, joka toimii johdon työkaluna asiakkaidemme ja lainsäädännön vaatimusten täyttämiseksi. Seuraamme asiakastyytyväisyyksiä myynnin sekä huollon osalta reaaliaikaisesti, ja reagoimme palautteisiin aina vuorokauden kuluessa.

Tavoitteemme on: ”Auto-Suni on halutuin Kumppani asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyöyrityksille.

Vuonna 2018 Auto-Suni Oy:n liikevaihto oli noin 78 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti noin 112 henkilöä.

Lue lisää Suni-konsernista ja Suni Oy:n historiasta täältä.

Yrityksemme arvot

Rehellisyys
  • Pidämme lupauksemme.
  • Olemme avoimia ja rehellisiä kaikille sidosryhmillemme.
  • Luottamus on yrityksen tärkein voimavara.
Ennakkoluulottomuus
  • Haluamme olla edelläkävijöitä.
  • Kokeilemme rohkeasti uusia ratkaisuja.
  • Emme pelkää virheitä, vaan opimme niistä.
Yrittäjyys
  • Hoidamme työmme tosissamme, mutta pilke silmäkulmassa.
  • Palkitsemme hyvistä tuloksista.
  • Kannamme vastuuta tiimin hyvinvoinnista, niin myötä kuin vastamäessä.

Auto-Suni on voittanut Palvelu 1 -tutkimuksen kolme kertaa vuosina 2013, 2014 ja 2016. Tutkimuksen mukaan Auto-Suni tarjoaa Suomen parasta palvelua automyynnissä!

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti kertoo Auto-Sunin rohkeudesta kasvaa ja tehdä pitkäjänteisesti kannattavaa liiketoimintaa.

ISO 9001 on maailman tunnetuin standardi ja käytetyin johtamismalli, joka perustuu jatkuvan parantamisen filosofiaan.

Ympäristö

Auto-Suni haluaa toimia vastuullisesti ja ottaa toiminnassaan laajasti huomion ympäristöasiat. Yhtiö pyrkii edistämään energiatehokuutta muun muassa kiinteistöjen nykyaikaisten energiaratkaisujen osalta. Viime vuosina olemme uusineet kiinteistöjen valaistustekniikkaa sekä IV-järjestelmän. Vuonna 2019 toteutimme Lappeenrannan toimipisteeseen aurinkosähköjärjestelmä-investoinnin, minkä jälkeen n. 15 % toimipisteen sähkön kulutuksesta on tuotettu aurinkosähköllä. Olemme myös investoineet sähköautojen latauspistokkeisiin toimipisteissämme.

Auto-Suni on sitoutunut energiatehokkuuden edistämiseen ja on mukana autoalan energiatehokkuusohjelmassa 2017 – 2025. Lisätietoja ohjelmasta löydät tästä linkistä:

 

 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat löydät Työpaikat-sivumme kautta. Jos haluaisit olla yksi meistä ja olet motivoitunut myynnin, huoltopalvelujen tai taloushallinnon osaaja, voit myös lähettää avoimen työhakemuksen. Tervetuloa tiimiin, jossa työt tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa!

Jätä avoin hakemus täältä.