Auto-Suni Liikuttava kumppani
Liikuttava Kumppani - Yli 118 vuotta kasvavaa perheyrittäjyyttä

Etelä-Karjalan ensimmäinen autoliike

Suni solmi ensimmäiset autokaupat jo vuonna 1927 Studebaker -merkillä. Nykyisin Auto-Suni Oy on alueensa johtava autoliike ja osa 1905 perustettua Suni -konsernia. Kasvava perheyhtiö palvelee asiakkaitaan Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa ja Kouvolassa. Ostotoimintaan keskittynyt toimipiste palvelee Vantaalla.

Auto-Suni edustaa neljää huippumerkkiä: Mercedes-Benz, Škoda, Hyundai ja Honda. Samalla Auto-Suni toimii näiden merkkien valtuutettuna merkkihuoltona ja kolarikorjaamona. Yhtiö toimittaa vuosittain noin 4 000 ajoneuvoa asiakkailleen ja huoltotapahtumia on lähes 30 000. Kasvua perheyhtiö hakee erityisesti vaihtoauto- ja rengasliiketoiminnasta. Auto-Sunin käytössä on Lloydsin sertifioima laatujärjestelmä, joka toimii kehittämisen työkaluna. Tavoitteena on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua, joka päivä ja jokaisen asiakkaan kohdalla, kaikissa palvelumuodoissa.

Perheyhtiön tavoite: ”Auto-Suni on halutuin Kumppani asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyöyrityksille.”

Vuonna 2023 Auto-Suni Oy:n liikevaihto oli noin 79 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti 119 henkilöä. Lue lisää Suni-konsernista ja Suni Oy:n historiasta täältä.

Yrityksemme arvot

Rehellisyys
  • Pidämme lupauksemme.
  • Olemme avoimia ja rehellisiä kaikille sidosryhmillemme.
  • Luottamus on yrityksen tärkein voimavara.
Ennakkoluulottomuus
  • Haluamme olla edelläkävijöitä.
  • Kokeilemme rohkeasti uusia ratkaisuja.
  • Emme pelkää virheitä, vaan opimme niistä.
Yrittäjyys
  • Hoidamme työmme tosissamme, mutta pilke silmäkulmassa.
  • Palkitsemme hyvistä tuloksista.
  • Kannamme vastuuta tiimin hyvinvoinnista, niin myötä kuin vastamäessä.

Auto-Suni on valittu Suomen parhaaksi Hyundai-, Škoda- ja MB-jälleenmyyjäksi 2019-2023. Arviointikriteereinä olivat volyymi- ja laatumittarit.

Auto-Suni on voittanut Auto Bild Suomi-lehden tutkimuksen kolme kertaa. Vuosien 2020 ja 2021 tutkimuksien mukaan Auto-Suni tarjoaa Suomen toiseksi parasta palvelua vaihtoautomyynnissä.

ISO 9001 on maailman tunnetuin standardi ja käytetyin johtamismalli, joka perustuu jatkuvan parantamisen filosofiaan.

Ympäristö

Auto-Suni haluaa toimia vastuullisesti ja ottaa toiminnassaan laajasti huomioon ympäristöasiat. Yhtiö on investoinut kiinteistöjen energiatehokkuuteen muun muassa nykyaikaisilla energiaratkaisuilla. Auto-Suni on uusinut kiinteistöjen valaistustekniikkaa sekä IV-järjestelmiä. Vuosina 2019-2020 yhtiö rakensi Lappeenrannan, Kotkan ja Kouvolan toimipisteisiin aurinkovoimalat, joiden ansiosta noin 15 % kiinteistöjen sähkön kulutuksesta on tuotettu aurinkosähköllä. Auto-Suni on investoinut lukuisiin sähköautojen latauspistokkeisiin, joita hyödynnetään niin asiakas- kuin esittelyautojen lataamiseen. Lisäksi yhtiö on jatkuvasti kehittänyt jätteiden lajittelua, jotta ympäristön kuormittaminen pystytään minimoimaan.

Auto-Suni on sitoutunut energiatehokkuuden jatkuvaan edistämiseen ja on mukana autoalan energiatehokkuusohjelmassa 2017-2025. Lisätietoja ohjelmasta löydät tästä linkistä:

 

 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat löydät Työpaikat-sivumme kautta. Jos haluaisit olla yksi meistä ja olet motivoitunut myynnin, huoltopalvelujen tai taloushallinnon osaaja, voit myös lähettää avoimen työhakemuksen. Tervetuloa tiimiin, jossa työt tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa!

Jätä avoin hakemus täältä.