Auto-Suni Liikuttava kumppani
Liikuttava Kumppani - Yli 117 vuotta kasvavaa perheyrittäjyyttä

Etelä-Karjalan ensimmäinen autoliike

Kasvava perheyritys Auto-Suni Oy on johtava autoliike alueellaan ja osa vuonna 1905 perustettua Suni-konsernia. Suni aloitti Etelä-Karjalan ensimmäisenä autokauppana jo vuonna 1927 Studebaker-merkillä. Tällä hetkellä Auto-Sunin toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa, Kouvolassa sekä ostotoimisto Vantaalla.

Auto-Suni edustaa uusissa autoissa viittä huippumerkkiä: Mercedes-Benz, ŠKODA, Hyundai, Citroën ja Honda. Auto-Suni on myös näiden merkkien valtuutettu merkkihuolto ja kolarikorjaamo. Vuosittainen myyntivolyymi autoissa on noin 4.000 ja joka neljäs uusi auto toimialueellamme on myymämme. Huolto- ja korjaustapahtumia on vuosittain noin 30.000. Auto-Sunin käytössä on sertifioitu Lloydsin laatujärjestelmä, joka toimii johdon työkaluna asiakkaiden ja lainsäädännön vaatimusten täyttämiseksi. Asiakastyytyväisyyksiä seurataan niin myynnin kuin huollon osalta reaaliaikaisesti ja palautteisiin reagoidaan aina vuorokauden kuluessa.

Tavoitteemme: ”Auto-Suni on halutuin Kumppani asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyöyrityksille.

Vuonna 2021 Auto-Suni Oy:n liikevaihto oli noin 93 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti 121 henkilöä.

Lue lisää Suni-konsernista ja Suni Oy:n historiasta täältä.

Yrityksemme arvot

Rehellisyys
  • Pidämme lupauksemme.
  • Olemme avoimia ja rehellisiä kaikille sidosryhmillemme.
  • Luottamus on yrityksen tärkein voimavara.
Ennakkoluulottomuus
  • Haluamme olla edelläkävijöitä.
  • Kokeilemme rohkeasti uusia ratkaisuja.
  • Emme pelkää virheitä, vaan opimme niistä.
Yrittäjyys
  • Hoidamme työmme tosissamme, mutta pilke silmäkulmassa.
  • Palkitsemme hyvistä tuloksista.
  • Kannamme vastuuta tiimin hyvinvoinnista, niin myötä kuin vastamäessä.

Auto-Suni on Suomen paras ŠKODA- ja MB-jälleenmyyjä vuonna 2019! Arviointikriteereinä olivat volyymi- ja laatumittarit.

Auto-Suni on voittanut Auto Bild Suomi-lehden tutkimuksen kolme kertaa. Vuosien 2020 ja 2021 tutkimuksien mukaan Auto-Suni tarjoaa Suomen toiseksi parasta palvelua vaihtoautomyynnissä.

ISO 9001 on maailman tunnetuin standardi ja käytetyin johtamismalli, joka perustuu jatkuvan parantamisen filosofiaan.

Ympäristö

Auto-Suni haluaa toimia vastuullisesti ja ottaa toiminnassaan laajasti huomioon ympäristöasiat. Yhtiö on investoinut kiinteistöjen energiatehokkuuteen muun muassa nykyaikaisilla energiaratkaisuilla. Auto-Suni on uusinut kiinteistöjen valaistustekniikkaa sekä IV-järjestelmiä. Vuosina 2019-2020 yhtiö rakensi Lappeenrannan, Kotkan ja Kouvolan toimipisteisiin aurinkovoimalat, joiden ansiosta noin 15 % kiinteistöjen sähkön kulutuksesta on tuotettu aurinkosähköllä. Auto-Suni on investoinut lukuisiin sähköautojen latauspistokkeisiin, joita hyödynnetään niin asiakas- kuin esittelyautojen lataamiseen. Lisäksi yhtiö on jatkuvasti kehittänyt jätteiden lajittelua, jotta ympäristön kuormittaminen pystytään minimoimaan.

Auto-Suni on sitoutunut energiatehokkuuden jatkuvaan edistämiseen ja on mukana autoalan energiatehokkuusohjelmassa 2017-2025. Lisätietoja ohjelmasta löydät tästä linkistä:

 

 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat löydät Työpaikat-sivumme kautta. Jos haluaisit olla yksi meistä ja olet motivoitunut myynnin, huoltopalvelujen tai taloushallinnon osaaja, voit myös lähettää avoimen työhakemuksen. Tervetuloa tiimiin, jossa työt tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa!

Jätä avoin hakemus täältä.