Auto-Suni Liikuttava kumppani
Yritysautojen myynti
Luotettava ja joustava Kumppanisi®

Yritysmyynti – Leasing auto yritykselle

Auto-Suni on luotettava ja joustava Kumppani® niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Valikoimaamme kuuluvat uudet henkilö- ja pakettiautot, sekä monipuolinen valikoima käytettyjä autoja. Uuden auton voi hankkia myös Kumppani®-sopimuksella, joka on markkinoiden kattavin ja joustavin leasingin tapainen vaihtoehto.

Auto-Sunin yritysasiakkaana saat mm. seuraavia etuja:

  • Nimetty yhteyshenkilö
  • Laaja autovalikoima
  • Koeajotilaisuudet – myös yrityksen tontille

Yritysauton hankintatavat:

Auton voi yleisesti hankkia käteisellä, osamaksulla tai autoleasingilla. Teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien leasingyhtiöiden, kuten esimerkiksi LeasePlanin, ALD Automotiven / NF Fleetin ja Secto Automotiven kanssa. Leasing tarkoittaa yleisesti auton pitkäaikaista vuokrausta kiinteällä kuukausimaksulla. Leasingin muotoja ovat mm. huoltoleasing ja rahoitusleasing.

Erilaiset yritysleasing vaihtoehdot

  • Huoltoleasing yrityksille, jotka haluavat nauttia ajamisesta ilman huolta auton arvon alenemasta tai ylläpitokustannuksista.
  • Rahoitusleasing yrityksille, jotka eivät halua sitoa pääomaa auton hankintaan. Rahoitusleasingissa asiakas huolehtii itse auton huolloista.

Yrityksen omaan taseeseen hankittaessa uuden koneen tai laitteen korotettu poisto-ohjelma voimassa verovuosina 2020-2025. Lisätietoja korotetuista poistoista verottajan sivuilta.

Auto-Sunin Kumppani®:

Kumppani® on edullisempi, joustavampi ja kattavampi kuin muut markkinoilla olevat leasing-tuotteet. Sopimuksen aikana auton voi myydä tai vaihtaa milloin vain ja missä vain ilman erillisiä purkumaksuja. Tutustu tarkemmin!

Nykyisen auton myyminen:

Haluaisitko siirtyä Kumppani®-asiakkaaksi ja myydä nykyisen kalustosi? Sekin onnistuu! Auton myyminen meille on nopeaa, vaivatonta ja luotettavaa. Kysy lisää yritysmyyjältämme Eero Tysteriltä puh. 040 840 2686

Lue lisää Kumppanista Pakettiauto yrityksille

Kysy lisää tai varaa yritysajoneuvon koeajo!

Valitse yhteydenoton tarkoitus ja jätä meille viesti alta.

Ota yhteyttä meihin

Eero Tyster
Yritysmyynti, Pakettiautot